Labdarúgás

2024.01.15. 10:47

Gyöngyösi AK: négy játékos távozása elé nem gördítenek akadályt

A ráhangolásként szolgáló, úgynevezett nulladik hét közös mozgásai után január harmadik hetének első napján, vagyis ma este lát munkához a Gyöngyösi AK NB III.-as csapata.

Bódi Csaba

Első felkészülési mérkőzésüket január 20-án játsszák a gyöngyösiek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Délelőtt crossfit-edzés, délután 9,5 kilométer futás, este pedig beteglátogatással egybekötött olasz tésztázás szerepelt a mátraaljaiak szombati programjában. Az Északkeleti csoport sereghajtója a születésnapos Majzik Zoltán edző készítette vacsorát Oravecz Botondnál fogyasztotta el. A középpályás a közelmúltban esett át keresztszalag-műtéten, így a helyváltoztatása még erősen korlátozott, de vendéglátóként nem is kellett ugrálnia, megtették ezt helyette társai. 

A közösségépítő, hangulatjavító programra nagy szükség is van a gárdánál ahhoz, hogy az utolsó helyről ellépjen a gárda. Mert a cél mindenképp az, hogy tavasszal gyarapítsa pontjait a GYAK és megőrizze NB III.-as tagságát, mégha ezt most meglehetősen nagy feladatnak is mutatkozik. 

Idén 13 bajnoki mérkőzésen nyílik arra lehetőség, hogy a bentmaradáshoz szükséges szinten teljesítsék az ősszel hat pontot gyűjtött zöld-fehérek. A felkészülést 16 játékossal kezdte az együttes, amelyből már hiányzott Krán Attila, Bezzegh Olivér, Kovács Dominik és Móga Bendegúz László. Az említett kvartett tagjainak távozása elé nem gördít akadályt a szakvezetés. További távozokról és esetleges érkezőkről egyelőre nincs szó. Az viszont már eldőlt, hogy a heti négy edzés mellé rendre gyakorlómeccs is társul. 

Először január 20-án, szombaton 11 órakor a Kelen SC vendégei lesznek a gyöngyösiek. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában