Cheerleading

2024.02.06. 20:47

Hevesből is versengenek a cheerleaderek a norvégiai bajnokságon

A 2024-es Európa-bajnokságra Hevesből is indulnak cheerleaderek.

Heol.hu

- Bemutatkoznak a Magyar All Girl Cheerleading válogatott kerettagjai, akik 2024-ben hazánkat fogják képviselni a Norvégiában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon! - adta hírül hivatalos közösségi oldalán a Magyar Cheer Szövetség.

A Facebook-oldalon külön posztokban mutatják be a válogatott tagjait, akik között több Heves vármegyei versenyző is található.

A rózsaszentmártoni Pampuk Bogi a gyöngyösi Dreamteam Cheerleaders csapatának tagja. A 19 éves lány a Heves Vármegyei SzC Március 15. Technikumban utolsó éves fitness-wellness instruktor szakon, emellett a Győri SzC Sport és Kreatív Technikumba is jár párhuzamosan sportedző szakra, cheerleading sportágban. Többszörös magyar bajnok, 2019-ben Szentpéterváron a DTC Junior Team tagjaként első helyet szereztek az Európa-bajnokságon.

A 18 éves Pádár Luca az egri Gárdonyi gimnázium tanulója, a DreamTeam Cheerleaders SE sportolója. Magyar bajnokságokon és Országos bajnokságokon is részt vett, amin remek eredményeket ért el. 2019-ben Szentpéterváron a DTC Titans csapattal Európa Bajnokságokon is részt vett.

A 19 éves Németh Ágnes szintén a DreamTeam Cheerleaders sportolója. Kiskorától már versenyszerűen sportol, 13 évet akrobatikus rokizott, úszott, Thai boxolt, és jelen pillanatban még sport lövészettel foglalkozik az Egri Honvéd Sportegyesület színeiben.

A 16 éves Kis Kiara Gyöngyösön él, az egri Gárdonyiba jár. A DreamTeam Cheerleaders SE csapatát erősíti. Négy éves korától 12 éves koráig balettozott, mindeközben úszott 4 évig, majd lovagolt 2 évet. A sportággal körülbelül 10 éves korában ismerkedett meg, előszőr talajtornára járt, majd pár év múlva kezdte el a cheerleadinget. A versenyeken számos kategóriában indult és indul, mint például egyéniben, group stunt és team kategóriában is. Szentpéterváron a DTC Titans csapat tagjaként vett részt az Európa-bajnokságon.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában