Labdarúgás

2024.02.11. 15:17

Poroszló SE: a játékos-edzőnél betetőzött a sok vállalás

Trénerként idén tavasszal már nem vállal szerepet a Poroszló SE csapatánál Csala Attila. A 44 éves edző labdarúgóként azonban folytatja, igaz, nem a Tisza-partiaknál.

Bódi Csaba

Csala Attila (középen) játékosként még folytatja, méghozzá a szomszéd település csapatában

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Ezúttal egyfolytában hét évet töltöttem a csapatnál, amibe kicsit belefáradtam, ezért úgy döntöttem, hogy némi mentális pihenésre van szükségem – magyarázta döntését Csala Attila.

– Tiszta szívből remélem, hogy az új impulzus új motivációval tölti majd el a csapatot. Az utóbbi években nagyon sok mindent magamra vállaltam, ami most tetőzött be. Ha szívesen látnak, akkor maradok az elnökségben, és ahol tudok, segítek az egyesületnek.

A Poroszló SE a 15 csapatot számláló Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 14. helyén telel. Ősszel a gárda 14 mérkőzésen két győzelmet aratott, háromszor játszott döntetlent és kilenc vereséget szenvedett. A kilenc pontot gyűjött gárda gólkülönbsége 23–46.

– Játékosként Besenyőtelken folytatom elég hosszúra nyúlt pályafutásomat, ahol amennyi lehetőséget kapok, megpróbálok segíteni a tapasztalatommal – közölte Csala Attila, akinek utódjaként a 35 éves Menyhárt Attila vezényli majd a poroszlóiakat.

A Besenyőtelek SC a Heves vármegyei I. osztály 13. helyéről várhatja a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában