Labdarúgás

2024.03.24. 17:41

A Gyöngyösi AK játékban megfelelt az elvárásoknak

Hazai pályán egygólos vereséget szenvedett esélyesebb debreceni ellenfelével szemben a gyöngyösi gárda az NB III. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában.

Heol.hu

Szabó Tamásék (77) vállvetve küzdöttek a DEAC ellen

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

GYÖNGYÖSI AK–DEAC 0–1 (0–1)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 100 néző. V.: Juhász Dávid (ifj. Imrő, Bőhm).
GYAK: Uj – Sándor, Czinkóczi, Forgó, Uram – Nagy-György B., Szabó T. – Szentannai (Nádudvari 59.), Gonda (Tóth L, 72.), Babarcsik (Csörgő, 28.) – Trombola. Vezetőedző: Majzik Zoltán.
DEAC: Ratku – Sándor, Herczku, Korhut, Jankelic – Lénárt (Batta 57.), Soltész, Papp G., Szabó L. – Tochukwu (Kónya 70.), Tóth D. Vezetőedző: Urbin Péter.

GÓL: Soltész (36.)
JÓK: Forgó, Czinkóczi, Szabó T., ill. Soltész, Tóth G.
MAJZIK ZOLTÁN: – Próbáltuk megnehezíteni az ellenfél dolgát. Az elején nekünk voltak inkább helyzeteink, a végén is meg volt a lehetőség az egyenlítésre. Annak örülök, hogy játékban ismét azt hoztuk, amit szerettünk volna látni.
URBIN PÉTER: – A szimpatikus Gyöngyös megnehezítette a dolgukat. Előbb is eldönthettük volna a mérkőzést, a végén kicsit izgulnunk kellett, de a három pontért jöttünk és azt megszereztük.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában