Labdarúgás

2024.03.29. 19:24

Ács vezényelte a lőrinci mestermunkát Egerszalókon

Az egerszalóki két gólra a lőrinciekkel négy találattal válaszoltak a Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 17. fordulójának pénteken lejátszott mérkőzésén.

Bódi Csaba

Nyerges Krisztiánék (5) számára kiválóan alakult az egerszalóki mérkőzés

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGERSZALÓK SE–LŐRINCI VSC 2–4 (2–1)

Egerszalók, 150 néző. V.: dr. Lendvai Gábor (Csathó, Törtei).
EGERSZALÓK: Farkas D. – Bényei, Gyóni, Ficzere, Gallik – Füzik (Nagy P., 88.), Halász M. (Sugár, 64.), Halász D. (Balogh D., 64.), Kvetkó (Fükő, 85.) – Montvai, Érsek. Játékos-edző: Montvai Tibor.
LŐRINCI: Áll – Oláh Á., Báti (Szundi, 46.), Gál, Gohér – Tari (Gulyás O., 90.), Ács, Nyerges, Zöldi – Tóth B. (Hegedűs, 66.), Nagy B. G. (Kovács G., 85.). Edző: Gulyka Zsolt.

GÓL: Érsek (21., 31.), ill. Ács (25., 64.), Nyerges (53.), Nagy B. G. (69.) 
KIÁLLÍTVA: Oláh Á. (15.). 
JÓK: Érsek, Füzik, Ficzere, ill. Ács (a mezőny legjobbja) és az egész vendégcsapat. 

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

MONTVAI TIBOR: – Ezt a mérkőzést inkább mi veszítettük el, mintsem a Lőrinci nyerte meg. A vendégek sikeréhez persze gratulálok. Az első félidő még nagyon jól alakult, mert ült a taktika, amit választottunk, kontrákkal sikerült a lőrincieket meglepni. A szünet után 2–2-es állásnál három ajtó-ablak helyzetet hagytunk ki, míg az ellenfél kétszer betalált a kapunkba. Bosszús vagyok, mert a szünetben még azt gondoltam, hogy számunkra egy nagy péntek lehet. 

GULYKA ZSOLT: – Rendkívül büszke vagyok a játékosokra, ezúttal is bizonyítást nyert, hogy igazi nagybetűs ­CSAPAT vagyunk. Noha a kiállítás miatt sokáig játszottunk emberhátrányban, az egység, az erő és az akarat megvolt, és ez eredményre vezetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában