Kézilabda

2024.03.21. 18:20

Hegedüsné Lóczi Borbálára 11. alkalommal emlékeztek a középiskolások

A 2012-es év telén, türelemmel viselt súlyos betegség következtében 57 éves korában hunyt el az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium egykori testnevelő tanára, a korábbi NB I.-es játékos, majd edző.

Bódi Csaba

A győztest megillető serleget az Andrássy csapata nyerte

Forrás: Andrássy iskola

Hegedüsné Lóczi Borbála emlékére 11. alkalommal rendezett a középiskolás lány tornát hajdani munkahelyének közössége. Az iskola Facebook oldalán megjelent beszámolóból kiderül, hogy a Kemény Ferenc Sportcsarnokban lebonyolított eseményen a címvédő Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet, valamint a rendező Andrássy csapata mérte össze tudását.

Megnyitó beszédében Pércsi Edit igazgató-helyettes méltatta Hegedüsné Lóczi Borbála munkásságát, majd joggal örülhetett, ugyanis az Andrássy nyerte a vándorkupát, a Gárdonyi és az EKKE előtt.

A győztesnek járó serleget az elhunyt lánya, Hegedüs Ágnes adta át, egyben köszönte meg, hogy méltóképpen tisztelegnek édesanyja emléke előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában