Vízilabda

2024.03.05. 15:48

Tigra-ZF-Eger: Szilágyi és Parkes nagyon kellene a BVSC ellen

A legjobb négy közé jutás szempontjából nagy jelentőséggel bíró összecsapás vár ma este hazai környezetben az egri hölgyekre a női OB I. 12. fordulójában.

Heol.hu

Parkes Rebecca egyik központi figurája az egri csapatnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Tigra-ZF-Eger (5.)–BVSC-Zugló (4.)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda, szerda, 20.00. V.: Sajben, Csanádi.

A házigazdák kilenc mérkőzésen szerzett 15 ponttal követik a tabellán a nyolc meccsen 18 egységet gyűjtött zuglóiakat, akikkel szemben még kérdéses, hogy a magyar válogatott két erőssége, Szilágyi Dorottya és Rebecca Parkes vízbe ugorhat-e.

– Nagyon szeretnénk, ha a csapattal együtt tudnának küzdeni céljaink eléréséért, ugyanakkor az egészségük mindennél fontosabb nekik és a magyar vízilabdának is – mondta a ZF két friss vb-ezüstérmeséről az egriek vezetőedzője, dr. Sike József a klub honlapjának. 

– Bár nyolcgólos vereséget szenvedtünk szombaton a Népligetben, bebizonyosodott, hogy összetartó, egymásért küzdeni tudó, sokra hivatott csapat a miénk. A két meghatározó sztár nélkül is olyan produkciót láthattunk, amire lehet építeni. Senki nem volt hitehagyott, mindenki tette a dolgát úgy, ahogy megbeszéltük. Amennyiben játszhat Szilágyi Dorottya és Rebecca Parkes, abban az esetben minden esélyünk megvan a kitűzött célunk eléréséhez. Ez egyelőre a legjobb négybe kerülés. Ha ez sikerül, majd akkor beszélünk további célokról. Mivel az sorsdöntő mérkőzés lesz, nagyon szeretnénk, ha segítenének a szurkolóink, és minél többen kilátogatnának a találkozóra. 

A bajnokság állása
Forrás: mvlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában