Kispályás foci

2024.04.02. 17:30

KALAP-kupa: a Halmajugra Tarnazsadányban megelőzte a Barcelonát

Kilenc csapat részvételével zajlott Tarnazsadányban a Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja (KALAP) keretében rendezett jótékonysági torna. A 2. KALAP-kupán a súlyos betegséggel küzdő Botos József gyógykezeléséhez járultak hozzá a csapatok.

Bódi Csaba

A futball mellett a jótékonyság is jelentős szereppel bírt

Forrás: Beküldött fotó

– Nagyon jó hangulatú mérkőzéseket láthattunk, ahol a sportszerűség és a tisztelet mellett fontos tényezőnek számított a jótékonyság, amiért hatalmas köszönet illet mindenkit – fogalmazott a tornát szervező Közös Cél Egyesület elnöke, Botos Péter Adrián. 

– Külön hálásak vagyunk az MLSZ Heves vármegyei igazgatóságának, névszerint Farkas Beáta sportszervezőnek. A csapatokban a helyieket 16 és 50 év közötti korosztály képviselte. Vendégként fogadhattuk a szomszédos települések közül Nagyfüged, Kál és Halmajugra együttesét, de akadt gárda Mezőkövesdről is. A KALAP-kupát jövőre is tervezzük megrendezni, hagyományt teremtve ezzel.

A vármegyei igazgatóság részéről Farkas Beáta sportszervező gratulált a legjobbaknak 
Forrás:  Beküldött fotó

A 2. KALAP-kupa dobogósai

1. Halmajugra
2. Tarnazsadányi Bajnokok
3. Tarnazsadányi FC Barcelona 
Legjobb mezőnyjátékos: Németh István (Tarnazsadányi Bajnokok)
Játékvezetők: Harnos Csaba, Bordács János


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában