Labdarúgás

2024.05.27. 18:24

A felsőtárkányi Pünkösd-kupán négy korosztály fiataljai futballoztak

Élményekben gazdag, közösségépítő tornaként szolgált a Felsőtárkány SC szervezte 1. Pünkösd-kupa utánpótlás torna.

Bódi Csaba

Futball, közösség, élmény és érem

Forrás: Felsőtárkány SC

Az U7-es és U9-es csapat edzőjeként Nagy György, míg az U11-es és U13-as korosztály trénereként Berényi Péter jóvoltából sikerült megmozgatni a gyermekeket. Minden fiatal éremmel térhetett haza, ezenkívül különdíjban részesültek a gólkirályok, a legjobb kapusok és a torna legjobb mezőnyjátékosai.

– Nagyon fontosnak tartom a helyi közösség összetartó erejét abban, hogy a gyermekek mozogjanak, sportoljanak, jelen esetünkben a futball által – emelte ki Nagy György. 

– A sport elengedhetetlenül fontos tényező a gyermekek motorikus, mentális és lelki fejlődése szempontjából. Szeretnénk a közeljövőben minél több ehhez hasonló eseményt rendezni.

A szakember köszönetét fejezte ki a Felsőtárkány SC elnökének, Csáti Sándornak, a Felsőtárkányi Óvoda És Bölcsöde intézmény-vezetőjének, Holló Anitának, a Felsőtárkányi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatónőjének, Bajzátné Szántósi Máriának, illetve a torna lebonyolításában segítő tanároknak, így Kötelesné Stefán Mariannának és Nagyné Farkas Anitának.

– Külön kiemelném a Felsőtárkányi Zeneiskola tanárát, Szőnyi Gábort, aki játékvezetőként működött közre – tette hozzá Nagy György.

 Hálásak vagyunk a fotókért Agárdi Anettnek, illetve minden kedves szülőnek, akik támogatták gyermekeiket és ezt a rendezvényt. Reméljük, hogy lesz folytatása ennek a remek, közösségépítő eseménynek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában