Lósport

2024.05.20. 21:43

A fogathajtóké volt a rendezvénypark + fotók

A bélapátfalvi ipari- és rendezvénypark füves területét vasárnap a térségből érkező fogathajtók töltötték meg.

Tóth Balázs

A fogatoké volt a főszerep

Forrás: Skultéti Imre

C és D kategóriás fogathajtó versenyt rendeztek vasárnap Bélapátfalván. A Berecz Istvánné Ági Emlékversenyen 37 egyes-, illetve kettesfogat állt rajthoz.

A közönség délelőtt és délután egy-egy akadályhajtás futamot láthatott, a két futam eredménye és egy esetben az összevetés alapján hirdettek helyezetteket. A C kategóriában az egyeseknél Pethes Ivett (Vámosgyörki SE) nyert a négy induló közül, a kettesfogatok mezőnye nagyobb volt, 22 fogat állt rajthoz és Tóth Alajos (Vámosgyörki SE) győzött, maga mögé utasítva a szintén hibátlant hajtó Fridel Balázst (Boldizsár Lovastanya), valamint Dudits Pált (Carmen Lovas SE). A D-licencesek között egyesfogatban Galló Dávid (Szilvásváradi LSKE) megelőzte Berecz Edinát (Szilvásváradi LSKE), a ketteseknél pedig Szita Dávid (Szita Lovasudvar), míg mögötte dr. Dragovácz Nikoletta és Csintalan Imre (mindkettő Szilvásváradi LSKE) lett dobogós.

 A versenyek szünetében a szilvásváradi lovastornászok tartottak bemutatót.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában