Sakk

2024.05.17. 08:11

Az Egri Bolyky Bástya SE jobban játszott, mint tavaly

A bronzérmes vendégcsapat elleni szoros mérkőzésen elszenvedett vereséggel a 7. helyen végzett az 2023/24. évi NB II. Erkel-csoportjában az Egri Bolyky Bástya SE együttese.

Bódi Csaba

A bábuk most némi pihenőt kapnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az NB II. Erkel csoportjának 9., utolsó fordulójában: 

EGRI BOLYKY BÁSTYA SE–DUNAHARASZTI MTK II. 5,5:6,5

Győztek: Vajda Albert, Botos Krisztián, Kis József.
Remiztek: Boricsev Oleg, Huszár Márk, dr. Gordos Csaba, Huszár András, Kovács Kolos Regő.

– Csapatunk magabiztosabban és jobban játszott, mint tavaly, miközben fiatalítottunk, amit a következő szezonban szeretnénk folytatni – értékelt az egri klub elnöke, Vajda Albert. 

– Az egész bajnokságot nézve mindenki dicsérhető, mégis akad néhány játékos, akit szeretnék kiemelni. Ide sorolandó Huszár Márk, dr. Gordos Csaba és Kis József, további két ifjúsági sakkozónk, Huszár András, aki a csapat legjobb pontszerzőjének számít, valamint az újoncként a vártnál jobban szerepelt Kovács Kolos Regő.

Az Erkel csoport végeredménye
Forrás: chess.hu

A Bolyky SE négy ifjúsági játékosa (Prokaj Dominik, Ferencz Ádám Zalán, Kovács Rebeka Zsófia, Kovács Kolos Regő) május 17. és 20. között az Magyar Korcsoportos Egyéni és Csapat Rapid Sakkbajnokság döntőjén vesz részt Miskolcon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában