Kézilabda

2024.05.23. 11:44

Bronzérem a serdülőknek, Zakhar a gólkirály

A bajnok PLER-Budapest és az OTP-Bank Pick-Szeged mögött bronzérmesként zárt a HE-DO B. Braun Gyöngyös U18-as csapata az I. osztályú utánpótlás-bajnokságban.

Sike Károly

A HE-DO B. Braun Gyöngyös U18-as csapata

Forrás: Kőrösi Fruzsina/facebook

A gyöngyösi fiatalok 26 mérkőzést követően 19 győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel zártak. A csapat házi gólkirálya, Zakhar Levente, 262 góllal az összesített góllövőlistán is a legeredményesebbnek bizonyult.  

A bronzérmes csapat tagjai
Bihari Marcell Zsolt, Bognár Zsombor, Dobos Benjamin László, Gáspár Zsombor András, Kormos Milán, Kosztya Gábor, Landor Balázs, Molnár Ákos, Ozsvárt Gergő, Pernyész Ákos, Scitovszky Bálint Endre, Szakács Kristóf, Széchényi Szilárd, Szeles Gergő, Szucsik Barnabás, Szűcs Noel, Varga Balázs, Zakhar Levente, Záray Zalán, Zsámba Kenese. Edzők: Kőrösi Fruzsina, Kismárton Ádám

A HE-DO B. Braun Gyöngyös U20-as együttese az ötödik helyen végzett. A gárda neve mellett 26 mérkőzést követően 14 győzelem, egy döntetlen és 11 vereség áll. Zakhar Levente ebben a korosztályban is a leggólerősebb játékosnak bizonuylt. A szélső 177 góllal az összesített góllövőlista második helyén áll.

Az ötödik helyezett csapat tagjai
Bárány Máté, Bihari Marcell Zsolt, Földházi Bálint, Gál Máté, Gáspár Zsombor András, Gyallai Bercel, Gyánti Barnabás, Kis Barnabás Pál. Kormos Milán, Kosztya Gábor, Molnár Ákos, Nagy Ádám, Ozsvárt Gergő, Pánczél Kevin, Pernyész Ákos, Szécsényi Szilárd, Szucsik Barnabás, Valyon Dávid, Varga Balázs, Zakhar Levente, Záray Zalán. Edzők: Kismárton Ádám, Kőrösi Fruzsina

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában