Díjugratás

2024.05.10. 12:35

Magyar győzelmek a szilvásváradi díjugrató verseny első napján +fotók

Ismét rangos versenynek ad otthont Szilvásvárad. Kétszázhatvan startot láthatott a közönség a szilvásváradi nemzetközi díjugrató verseny nyitó napján.

Tóth Balázs

A selejtezőkkel megkezdődött a Szilvásvárad Masters díjugrató verseny. Csütörtökön hat futamban versenyeztek a magyar és külföldi párosok és öt kategóriában magyar elsőség született.

Csütörtökön hat futamban versenyeztek a magyar és külföldi párosok a Szilvásvárad Masters díjugrató versenyen
Csütörtökön hat futamban versenyeztek a magyar és külföldi párosok a Szilvásvárad Masters díjugrató versenyen
Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

A fiatal lovak Szuhai Horses futamában Szabó Gábor győzött Genius Conference nyergében, a 125 centin rendezett 383 Kopjáry Water kétfázisos versenyszámban Fábián Johanna és Quantum 20 győzött. A Gold Tour MLSZ első versenyét Szuhai Rodrigo és Cornet nyerte, a Diamond Tour Alpenspan első futamát pedig ifj. Szuhai Gyula és Perhy Jackson.  A Silver Tour Weidemann első versenyén Szuhai Rodrigo és Carta Blue SZ volt a legjobb, míg a záró versenyszámban, az U25-ösök ÁMGSZ által támogatott futamában született az egyetlen külföldi siker, az osztrák Lena Binder és Longchamp futották a legjobb időt. A verseny vasárnap délutánig folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában