Labdarúgás

2024.06.07. 10:04

Nagyfügeden egységben az erő, egyenszerelésben a csapat

Hatalmas örömmel fogadták a nagyfügedi gyerekek a Schneider Electric Magyarország gyöngyösi üzemétől kapott sportfelszerelést.

Bódi Csaba

Mága Csaba (balról), Tábi Adrienn, Mitasz Ádám és Botos Ervin

Forrás: Beküldött fotó

– Harminc feliratozott mezt és nyolc labdát kaptunk, amelyeket a gyöngyösi üzem részéről Mitasz Ádám igazgató és Tábi Adrienn vezetői asszisztens adott át – közölte a Nagyfügedi LSZ egyik vezetője, Botos Ervin, aki Mága Csabával közösen irányítja az egyletet. 

– A mezgarnitúra a kisebb, a középső és a felnőtt korosztály tagjainak egyaránt alkalmas lesz a viselésre, ugyanis négy különböző méretetből áll a kollekció. Ezek után már bárhol megjelenhetnek a csapataink, minden kategóriában méltó módon képviselhetjük Nagyfügedet és a támogató céget. A mezavatásra sem kell sokáig várni, a június 29-i budapesti tornán már ebben játszhanak a fiatalok.

Botos Ervin szerint ezzel a felszerelés-beszerzéssel azt is bizonyítják, hogy hosszú távra terveznek, mert a jövő a gyermekeké.

A létszám gyarapszik, az egység erősödik a nagyfügedieknél
Forrás:  Beküldött fotó

– A sport által hatalmas lehetőséget kínálunk a nagyfügedi iskolásoknak – tette hozzá a vezető. 

– Idén szeretnénk jelentkezni a Bozsik-programba, vagyis az óvodásokra és iskolásokra egyaránt gondolunk. Ebben számítunk a szülők segítségére és támogatására. Egységben az erő, és Mága Csaba kollégámmal mi a tettek emberei vagyunk. A nulláról indulva fejlődik az egyesület, és rendületlenül megyünk előre. További öröm, hogy akadnak új játékosok a csapatban. A létszámuk a megalakulás óta folyamatosan növekszik, köszönhetően annak is, hogy jól működik a sportkör.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában