LABDARÚGÁS

2018.04.25. 19:54

Egy gólra négy a GYAK-tól

Sorozatban ötödik mérkőzésén maradt veretlen a Gyöngyösi AK, amely ezúttal Füzesagyarmaton nyert fölényesen.

Heol Sport

Gergely Pétertől (11) gól és gólpassz Fotó: Lénárt Márton

Az NB III Keleti csoportja 21. fordulójából pótolt mérkőzésen:

Füzesgyarmati SK–Gyöngyösi AK 1–4 (0–2)

Füzesgyarnat, 150 néző. V.: Leél-Őssy Ádám (Zsákai M., Csóra Sz.).

Füzesgyarmat: Fildan – Varga M., Sipos, Lukács (Kis Sz., 80.), Villand – Bajnók, Nagy T. (Styecz, 46.), Zádori S. (Urbán S., 46.) – Toca, Pataki, Vincze. Edző: Oláh Ferenc.

Gyöngyös: Halasi – Tarnai, Ficzere B., Csornij, Földi M. – Pilinyi (Sárándi, 83.), Gergely – Molnár E., Tatár (Szilágyi N., 63.), Petrezselyem – Niedermüller. Edző: Csank János.

Egy az ellenfél térfelén szerzett labdával Földi Máté és Gergely Péter érintésével került a játékszer Niedermüller Ákoshoz, aki okosan helyezett el a hazai kapus mellett. A gólpaszt adó nem sokkal később gólszerzővé lépett elő, amivel már a szünetre megduplázta előnyét a Gyöngyösi AK. A folytatásban hiába szépített a Füzesgyarmat, két pontrúgásból bebiztosította sikerét a vendégcsapat. Szögeltrúgás után Ficzere Bence fejelt a kapuba, majd egy előre megbeszélt szabadrúgás variációból Csornij Áron lőtte ki a bal alsó sarkot.

Gergely Pétertől (11) gól és gólpassz Fotó: Lénárt Márton

Gól: Toca (58.), ill. Niedermüller (32.), Gergely (39.), Ficzere B. (75.), Csornij (81.)

Kiállítva: Toca (72.)

Jók: senki, ill. Ficzere, Csornij, Gergely, Szilágyi N., Niedemüller.

Boros Tibor szakmai igazgató: – Hosszú hónapok óta ismét megéreztük, hogy milyen az, amikor több játékosunk is egyszerre mond csődöt. Megérdemelten nyert a vendégcsapat, végig taktikusan futballozott.

Csank János: – A jó csapatmunka a siker receptje. Taktikusan futballoztunk, az ellenfél térfelén szerzett labdákból pedig remekül kontráztunk. Két pontrúgásból jó ütemben szereztük az újabb gólokat.

Következik: Termálfürdő Tiszaújváros–Gyöngyösi AK, április 29., vasárnap, 16.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában