KÉZILABDA

2017.08.22. 21:34

EKESC: beálló helyett jobbszélső jött

Kaposvári Eszter távozott, míg Kovács Fanni csatlakozott az NB I/B Keleti csoportjának küzdelmeire készülő Eszterházy KESC női együtteséhez.

F. B.

Kovács Fanninak (a labdával) hiányoztak a egri játszótársak Fotó: Lénárt Márton

A nyáron az NB I-es Siófoki KC utánpótlásából érkezett, a posztját illetően beálló Kaposvári, egészségügyi gondokra hivatkozva jelentette be távozását. Elmondása szerint nem tudja vállalni az Egerben zajló edzésterhelést. Miután Debre Viktor vezetőedző komoly szerepet szánt volna neki a hátsó alakzatban, új játékos után kell(ett) nézni a klubvezetésnek. A poszton keletkezett kiesést ugyan még nem sikerült betölteni, az esetleges létszámhiány kialakulását megelőzendő, visszatért a csapathoz a nyár elején távozott Kovács Fanni.

Kovács Fanninak (a labdával) hiányoztak a egri játszótársak Fotó: Lénárt Márton

– Nem sokáig váratott magára a döntésem, Rutka Péter csapatvezető hívását követően elég hamar megegyeztünk – közölte Kovács Fanni. – Az elmúlt időszakban a szintén másodosztályú Göd gárdájával készültem, de nagyon örülök, hogy visszatérhettem. Hiányoztak a lányok, a csapat és az egyetem is. Mindent lezártam magam mögött és örömmel költözöm Egerbe.

Megegyeztek Lányiról

A füzesabonyiak korrekt ajánlatot tettek, így most már semmi sem állhat Lányi Gabriella átigazolásának útjába. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az egriektől fél év után távozó Lányi korábban engedély nélkül látogatta az FSC edzéseit, de azóta megszületett a megállapodás a kiskörei származású irányító játékos klubváltásáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában