labdarúgás

2017.07.26. 16:32

Monori: sír a lelkünk

„Az általunk nevelt büszkeségeink messze tőlünk jól játszanak.”

B. Cs.

Czibolya Gábor (balról) nem hagyta el a süllyedő hajót Fotó: Czímer Tamás

– Sír a lelkünk, utánpótlás-edzőknek... – kesereg Monori Géza. A Hatvani Góliát DSE elnöke, nyugalmazott testnevelő tanár, a Bozsik iskolai és intézményi program városi és körzeti szervezője azért szomorú, mert akiket kisgyerek koruk óta palléroztak olyan kiváló edzők, oktatók, mint Balog Csaba, Gömöri Ottó, Gohér János, Nikl Gábor és Páldi Róbert segítségével, azok jelenleg a környező községekben, városokban futballoznak – Hatvan helyett.

– Ismét örülhetünk Gohér Gergőnek, volt 5-ös iskolás tanítványunknak, egykori Góliát DSE-s gyerekünknek, azonban csalódottan vesszük tudomásul, hogy az általunk nevelt büszkeségeink messze tőlünk jól futballoznak, miközben a város felnőtt csapata kipottyant az NB III-ból.

Czibolya Gábor (balról) nem hagyta el a süllyedő hajót Fotó: Czímer Tamás

Monori sorolja tanítványaikat: Gohér Gábor (FTC, Vác, NB II-es Hatvan), Ács Ádám (5-ös isk., Góliát DSE, Sándor Károly Akadémia), Barthel Gábor (Kodály Isk. Góliát DSE, Szent István Szki., FTC, FC Hatvan, Monor), Zachán Péter (Kodály isk., Góliát DSE, FC Hatvan ifi, Veszprém, Paks) és Szabó Bertold (5-ös isk., Góliát, FC Hatvan ifi, FTC) nevét említi a jelenleg is az FC Hatvant erősítő Czibolya Gáboron és Szabó Rolandon túl.

– Le a kalappal azok előtt, akik maradtak, és nem hagyták el a süllyedő hajót, nagyon szurkolunk nekik a minél jobb eredményért! – teszi hozzá. – Persze a többi volt tanítványunknak is drukkolunk új helyükön, sok sikert kívánunk nekik is, mert továbbra is szeretjük őket. De! Sír a lelkünk, nekünk, hatvani utánpótlás-edzőknek…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában