FUTSAL

2017.12.16. 17:01

„Ördögűzésre” készül az Energia

Az éllovas kazinbarcikai gárda hétfő esti vendég.

B. Cs.

A gyöngyösieknek szép ajándék lenne az listavezető legyőzése Fotó: Albert Péter

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának 15. fordulója:

ENERGIA SC GYÖNGYÖS (7.)–KAZINCBARCIKAI ÖRDÖGÖK (1.)

Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, hétfő, 19.00. V.: Czene-Joó Ádám (Bátori, Nyekita).

Az idei utolsó játéknap igazi presztízsmeccset jelent a gyöngyösieknek, de ez igaz a vendégekre nézve is, hiszen a barcikaiak közül Fekete Viktor, Besenyei Ferenc és Vígh Ferenc energiás múltja is ezt az állítást erősíti.

A gyöngyösieknek szép ajándék lenne az listavezető legyőzése Fotó: Albert Péter

 

A játékos-edzőként Berkes László vezette hazaiak minden olyan ismerettel rendelkeznek az Ördögökről, ami a felkészülésben nagy segítséget jelent. Más kérdés, hogy a képességek, a rutin és az erős keret ellen mi lehet majd a nyerő taktika. Csoszánszki Dávid személye és játéka kulcsfontossággal bírhat, az Energia SC minden túlzás nélküli legjobbja adu a hazaiak részéről, aki azontúl, hogy második a góllövőlistán (14), mezőnybeli teljesítménye is sokat nyomhat a latba.

A tabellán 12 pont a különbség a két gárda között, esélyesebbnek is a Kazincbarcika számít, mégse lehet előre odaadni a pontokat a látogatóknak, már csak azért sem, mert eddig a Csenger, a Kincsem Lovaspark és a Dunakeszi is megszerezte mindhárom pontot Lippai Ákoséktól.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában