selyp

2017.07.24. 12:42

Az utat kátyúzták, közvilágítás is van

A minap kijavították a településrészt Zagyvaszántóval összekötő út egy részét, az idősek otthonáig vezető csaknem egy kilométeres szakaszt.

T. O.

Nem új aszfaltréteget húztak rá, nem is simították el szakszerűen a kátyúkat, csak betapasztották a helyenként már a forgalmat is veszélyeztető ­óriási gödröket, de az arra járók ennek is örülnek. Mostanában ugyanis többször előfordult, hogy egy-egy gépjárműnek megsérült a futóműve, sőt, az egyiknek a kereke is kitörött. Korábban az illetékesek megígérték, hogy a közeli 21-es főút négysávosításával ezt az utat is „nagygenerálozzák”, de erre a jelek szerint még várni kell. (Csakúgy, mint szintén a közelben lévő, Rózsaszentmártont Szücsivel összekötő rész rendbe tételére.)

A munkálatokat követően az borzolta a szántóiak és a selypiek idegeit, hogy két hétig nem volt közvilágítás a települések határmezsgyéjén, így a sötétedés után a járdát sem látták a gyalogszerrel közlekedők.

Szinte semmit sem lehetett látni Fotó: Facebook

Az egyik helyi lakos be is jelentette a problémát, a javítás pedig a hétvégén történt meg.

Ismét van közvilágítás Fotó: Facebook

T. O.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!