Hírek

2004.12.02. 07:13

Az amerikaiak a legnépszerűbbek

BAMA

Még két napig lehet szavazni a jövő szombati budapesti kosarasgála All Star-csapatainak összeállítására. A hölgyeknél a Kelet válogatottjába minden bizonnyal bekerül az immár diósgyőri színekben szereplő egykori válogatott Zsolnay Gyöngyi, valamint a városmajoriak amerikai varázslója, Kedra Holland-Corn. Nyugaton a pécsi Béres Tímea és Iványi Dalma gyűjtötte a legtöbb szavazatot.
A férfiaknál az amerikaiak a legnépszerűbbek. Nyugaton a fehérvári Jermaine Spivey, Keleten Ledon Green (MAFC) a listavezető, de a szurkolók szívesen vennék Sztojan Ivkovics (PVSK), Patrick Lee (Debrecen) és Cory Bradford (Kecskemét) fellépését is. A magyarok közül az egyik oldalon Kálmán László és Dénes Gábor kapott sok szavazatot, míg Keleten Czigler László és Mészáros Zalán mellett Szendrei József a legnépszerűbb.
A www.streetballnet.hu inter-netes honlapon, illetve sms-en a 06-20/388 5838-as nem emelt díjas telefonszámon péntek estig lehet még szavazni az All-Star-csapatok összeállítására.
A harmadik gálameccsre, a juniorok Rookie Game összecsapására a szervezők NBA-mintára a kosárlabdázás legendáit kérik fel az edzők mellé segítőnek: Bence János, Greminger János, Simon János és Zsíros Tibor ül majd tanácsadóként a kispadon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!