Hírek

2004.12.10. 06:52

Economist évkönyv a Világgazdaságtól

Idén a Világgazdaság gondozásában jelenik meg az Economist évkönyve, melyben a 2005-ös év gazdaságpolitikai kilátásait, trendjeit elemzik neves szakemberek, politikusok.

Kriván Bence

A 120 oldalas rendkívüli kiadvány tegnapi bemutatóján Bánki András, a Világgazdaság főszerkesztője elmondta: megtisztelőnek tartja, hogy a tekintélyes brit hetilap magyarországi kiadásával a Világgazdaságot keresték meg.
Boronkay Tamás, a 20 országban megjelenő Economist évkönyv magyar kiadásának felelős szerkesztője szerint nehéz dolguk volt az eredeti fanyar angol humorral átszőtt írások fordításakor, de sikerült megbirkózni a feladattal. Hozzátette: az évkönyv nem lenne teljes a magyar vonatkozások nélkül, így a 2005-ös év hazai eseményeinek, várakozásainak is bőséges teret szenteltek.
Lovas Dániel, a Zöld Újság Rt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a 2005-ös Economist évkönyv kiadása egy együttműködési folyamat első lépcsőjét képezi. Az évkönyv magyar változatát a következő két évben is a Zöld Újság Rt. adja ki.

évkönyve, melyben a 2005-ös év gazdaságpolitikai kilátásait, trendjeit elemzik neves szakemberek, politikusok. Kriván Bence -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!