Hírek

2004.12.11. 00:00

Molnár Csaba újabb bűne

Molnár Csaba ellen vesztegetés, államtitoksértés és hivatali viszszaélés miatt szerdán kezdődött büntetőper a Fővárosi Bíróságon. Molnár tagadta a vádakat.

Nagy E. D.

A vádemelés után októberben közokirat-hamisítás és ismét hivatali visszaélés miatt keveredett újfent gyanúba, egyik kollégájával együtt. Akkor azért, mert állítólag a brókerbotrányban ismertté vált Kulcsár Attila vallomását más tanú neve alatt jegyzőkönyvezték. Most pedig kiderült, hogy újabb közokirat-hamisítást követhetett el Molnár. Az újabb gyanú tényét megerősítette lapunknak Dobos Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Aki ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy ezt az ügyet nem kezelik külön a korábbitól. Az októberben indult nyomozás során most jutottak el addig, hogy kiegészítik a gyanút ezzel az okirat-hamisítással. Ezúttal a gyanúsításra azért kerül sor, mert állítólag az alezredes visszadátumozott két, nyomozást megtagadó határozatot 2003 júliusában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!