Hírek

2005.02.26. 06:28

Leg-leg-legek játéka Vágó Istvánnal

Parcsami Gábor

Mintha csak tegnap lett volna... Pedig február 29-én lesz öt éve, hogy elindult hódító útjára a Legyen ön is milliomos! – Mivel a műsor indulása szökőévre esett, ezért csak négyévente ünnepelhetnénk a születésnapját – mondja Vágó István műsorvezető. – Mégis kellett találnunk egy közeli napot, hogy jubileumi műsorral kedveskedhessünk nézőinknek. Hosszas tanakodás után választásunk így esett március 15-re.
Az ünnepi alkalommal a versenyzőket sem véletlenszerűen válogatták ki. Az elmúlt öt évben már ringbe szálltak közül kerülnek ki. Mielőtt azonban bárki arra gondolna, hogy csak a legsikeresebb résztvevőket válogatták be, ki kell ábrándítanunk. Igaz, az eddigi legsikeresebb versenyző sem hiányozhat a műsorból. Ő az, aki mindent megnyert, és az egész ország csak „a postásként” emlegeti. Mellette ott lesz a legnézettebb milliomosjelölt, Hacsek doktor is. A tíz versenyző között újra láthatjuk a legelső versenyzőt éppúgy, mint a legtöbb pénzt elvesztőt, a legtürelmetlenebbet, a legbőbeszédűbbet, a leglassabban válaszolót és a legjátékosabbat.
Az ünnepi adás ezúttal nem a megszokott harminc-, hanem hetvenperces. A nyeremény is lényegesen több, mint az eddigi játékban. A tét ezúttal nem kevesebb, mint százmillió. Segítséget is többet lehet igénybe venni, három helyett négyet. Igaz, minden segélykérésnél kevesebb lesz a megnyerhető összeg.

Vágó István

Budapest, 1949. február 14.

1972: BME Vegyészmérnöki Kar, majd a Chinoin mérnöke

1975: a Riporter kerestetik című műsorban tűnt fel

1975: MTV

1997: TV2

1999-től RTL Klub

Díjai: Magyar Lajos-díj (1990), Aranyszarvas-díj (1994, 2000), MSZOSZ-díj (1996), Médiasztárok-díj (1995, 1996, 1997)

Fontosabb műsorai: Mindent vagy semmit!, Ki vagyok én?, Esti Broadway, Álljunk meg egy szóra!, Kérdezni tudni kell!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!