Hírek

2005.02.05. 09:58

Lothar Matthäus szinte új csapattal megy Cardiffba

Az Isztambulban lejátszott Szaúd-Arábia elleni mérkőzésen Lothar Matthäus nem számíthatott a külföldi csapatokban futballozó kerettagokra. Február 2-a ugyanis nem volt hivatalos FIFA-játéknap, így a kluboknak nem kellett elengedniük a légiósokat.

BAMA

Február 9-én, Wales ellen, Cardiffban viszont már számíthat rájuk is a kapitány. A keretben csak tizenketten maradtak azok közül, akik játszottak a szaúdiak ellen. Ez a szám vélhetően magasabb lenne, de a debreceniek Törökországban edzőtáboroznak jövő héten.
A Wales elleni keret érdekessége, hogy hosszú kihagyás után ismét ott lehet a legjobbak között a Rapid Wien játékosa Korsós György. Gera Zoltán sárga lapjai miatt nem játszhat
a Bulgária elleni világbajnoki selejtezőn, ennek ellenére Matthäus meghívta. Dárdai Pál, a Hertha középpályása viszont hiányzik.
A keret a hagyományoknak megfelelően a Margit-szigeten „táborozik”, és vasárnap délután már edzést is tartanak
a játékosok. A Wales elleni öszszecsapás szerdán este lesz, és 20 óra 30 perces kezdettel a Sport1 élőben közvetíti a mérkőzést.
Az új keret: Király Gábor (Crystal Palace), Szűcs Lajos (Ferencváros), Rabóczki Balázs (FC Köbenhavn) kapusok.
Bodnár László (Roda JC), Korsós György (Rapid Wien), Dragóner Attila (Vitória Guimaraes), Stark Péter (Győri ETO), Juhász Roland (MTK Budapest), Gyepes Gábor (Ferencváros), Vanczák Vilmos (Újpest FC) védők. Huszti Szabolcs, Rósa Dénes, Lipcsei Péter, Leandro (mind  Ferencváros), Pető Tamás (NAC Breda), Vincze Ottó (Győri ETO), Hajnal Tamás (Sint-Truiden), Gera Zoltán (West Bromwich Albion) középpályások. Kenesei Krisztián (Győri ETO), Torghelle Sándor (Crystal Palace), Kovács Péter (Viking Stavanger) csatárok. n Lázár L.

a kluboknak nem kellett elengedniük a légiósokat. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!