Hírek

2005.02.10. 07:04

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Tóth Sándor megszállottan olvas könyveket
Tóth Sándor (49) Magyarbánhegyesen élő, szocialista országgyűlési képviselő az ülésszünetet többek között olvasással töltötte. Nagy könyvtára megismerésre váró darabjai közül Frei Tamás Egy riporter doszsziéja és Kepes András Kepes Krónika című munkáját vette kézbe. – Veszélyes olvasó vagyok, ha belekezdek egy kötetbe, addig nem szólhatnak hozzám, amíg „ki nem végzem” – mondta
a honatya. (áz)

Schvarcz Tibor mikróban keleszti a tésztát
Schvarcz Tibor (57) Tatabánya szocialista országgyűlési képviselője minden hét végén hattagú baráti társaságban bridzsezik. A játék jó ürügy a mókázáshoz és az evéshez.
– Az asszonyok főznek, de gyakran én is. Legutóbb farsangi és csörögefánkot sütöttem, régi családi recept szerint: egy kiló lisztből, 12 tojásból – mesélte a honatya. Megtudtuk azt is, hogy mikróban keleszti a tésztát, sőt szilvadzsemet is főzött benne. (ko)

Farkas Sándor lovasügyekkel foglalkozik

Farkas Sándor (51), a Fidesz szentesi országgyűlési képviselője „civilben” a Magyar Lovasszövetség elnöke és a fábiánsebestyéni Kinizsi Rt. vezérigazgatója. A parlamenti ülésszünetet itteni munkával töltötte. A lovasszövetség megújításáról tárgyalt, és a részvénytársaság ügyeit, többek között egy kertészeti telep tulajdonjogi rendezését intézte – amint a honatya megjegyezte –, hogy „újra régi fényében ragyogjon”. (áz)

Erdős Norbert az édesapja tervezte lakásba költözik
Erdős Norbert (32), a Fidesz békési országgyűlési képviselője hamarosan csomagol, mert Békéscsabáról Békésre költözik. Vásárolt egy használt sorházi lakást, amelyet valamikor édesapja tervezett. A lakás felújítása – ugyancsak az építész-tervező papa elképzelései alapján – a befejezéséhez közeledik. A lakásavató után a honatyának már csak a hiteleket kell törlesztenie, ami a képviselői javadalmazás mellett sem könnyű. (bé)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!