Hírek

2005.03.25. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Albertirsa Közvilágítás
A város képviselő-testülete vállalta a Mikebudai út és a Gróf Széchenyi utca között megépített magánút közvilágítási hálózatra kapcsolását. Két részletben 12 darab lámpatest vásárlásának, felszerelésének, és a hálózat üzemeltetési költségét kiegyenlítik. A közvilágítás az önkormányzat kötelező feladatai közé tartozik. (vs)

Dunabogdány Tanuszoda
A falu költségvetésében mintegy 150-160 millió forint áll rendelkezésre beruházások, fejlesztések megvalósítására. A tervek között továbbra is szerepel a tanuszoda megépítése. Ebből az összegből kerül sor a vízszolgáltató rendszer részbeni felújítására, járda- és útépítésre, az oktatási intézmények eszközbeszerzéseire. (vs)

Dunaharaszti Új vezető
A bölcsőde vezetői állására négyen pályáztak. A képviselő-testület, miután feltett kérdéseire Doleszák Jánosné megadta a választ, az ő pályázatát ítélte a legmegfelelőbbnek, s ezért megbízták az intézmény vezetésével. (vs)

Érd Aljegyző nélkül
Eredménytelen volt az aljegyzői állásra kiírt pályázat. Az öt jelentkező közül a feltételeknek mindössze egy felelt meg. A testület új pályázat kiírásáról döntött. (vs)

Herceghalom Rendezvények
A község képviselő-testülete az önkormányzati rendezvények költségeire 1890000 forintot különített el. Ez a keret tartalmazza a németországi Mehrstettentől ajándékba kapott nyolcszázezer forintot is. (vs)

Verőce Vízi színpad
A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával egy kulturális projektet indíthatott el az önkormányzat. A strand keleti részén egy vízi színpadot alakítottak ki a hozzá tartozó nézőtérrel. A fejlesztés teljes összegét pályázati pénzekből szerezték meg. A testület a nyári programokra biztosít megfelelő összeget. A kivitelezők az építés során ingyen vállalták a kajakosok kikötőhelyének felújítását is. (vs)

Őrbottyán Szemétszállítási díj
Magánszemélyek és vállalkozók esetében a heti rendszerességgel biztosított szemétszállítás díja áfával együtt 6600 forint. Üdülők, hétvégi házak esetében az összeg 5300 forint. A díjat egy összegben kell megfizetni június 15-ig a polgármesteri hivatal által kiküldött számla alapján. (vs)

Szentendre Búcsúhangverseny
A Vujicsics Tihamér Zeneiskola ebben az évben búcsúzó növendékei március 27-én adnak hangversenyt. A végzősok koncertjének helyszíne a zeneiskola díszterme lesz. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!