Hírek

2005.04.27. 00:00

A Fradi már nem hibázhat

A 24. forduló következik ma az NB I-ben. A párosítás érdekessége, hogy a dobogóra pályázók egymással csapnak össze.

Lázár Lajos

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Illés Béla, ma 507. meccsét játszva, beállíthatja Szabó György rekordját
[/caption]A legérdekesebb találkozónak természetesen a Ferencváros –Újpest mérkőzés ígérkezik. A zöld-fehérek botladoznak, míg az Újpest kezd magára találni. Az Üllői úti meccsnek nagy a tétje, hiszen ha veszít a Fradi, a Debrecen pedig legyőzi a Sopront, akkor szinte behozhatatlan hátrányba kerül a címvédő. Az esetleges vereség azt is jelentené a zöld-fehéreknek, hogy helyet cserélnének a bajnoki táblázaton a lilákkal. Ha tovább számolgatunk, az is kiderül, hogy a Győr–MTK találkozó győztese is megelőzheti a Ferencvárost, a csapat ebben az esetben a dobogóról is lecsúszik.

„Nehéz helyzetünk ellenére még nem mondtunk le arról, hogy bajnokok legyünk – mondta László Csaba. – Igaz, az álmunk csak akkor valósulhat meg, ha már nem hibázunk a fontos meccseinken. Az Üllői úton nyernünk kell az Újpest ellen.” A tavasszal eddig várakozáson felül teljesítő MTK a szintén jó formában lévő Győr vendége lesz. A hazai pálya előnye a győriek mellett szól, de ha a kék-fehéreknél Illés vagy Hrepka megvillan, akkor nem lefutott a meccs. A Honvéd nyugodtan várhatja a bajnoki hajrát, ha ma este a Bozsik-stadionban legyőzi a Kaposvárt, amire van esélye. A Vasas kiesési rangadót vív Pécsett a PMFC-vel, ahol egyelőre csak megbízott edző van Ott József személyében.

A 24. forduló műsora:

Pápa-Békéscsaba 17;

Pécs–Vasas 18;

Debrecen–Sopron 18;

Ferencváros–Újpest 18 (Sport2);

Diósgyőr–Fehérvár FC 18;

Győr– MTK 18;

Honvéd–Kaposvár 18;

ZTE–Nyíregyháza 18

a dobogóra pályázók egymással csapnak össze. Lázár Lajos A 24. forduló műsora:

Pápa-Békéscsaba 17;

Pécs–Vasas 18;

Debrecen–Sopron 18;

Ferencváros–Újpest 18 (Sport2);

Diósgyőr–Fehérvár FC 18;

Győr– MTK 18;

Honvéd–Kaposvár 18;

ZTE–Nyíregyháza 18 Illés Béla, ma 507. meccsét játszva, beállíthatja Szabó György rekordját -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!