Hírek

2005.04.25. 06:25

Király Gábor csapata legyőzte a Liverpoolt

R. M.

A Bundesliga hét végi fordulójában Szabics Imre együttese, a VfB Stuttgart 0-0-s döntetlent ért el hazai pályán a Wolfsburg ellen. A magyar csatár a kezdő csapatban lépett pályára. A Stuttgart továbbra is harmadik az éllovas Bayern München és a Schalke mögött. A második helyezett gelsenkircheniek 4-1-es vereséget szenvedtek a Hertha otthonában. Dárdai Pál az 59. percben állt be a berlini csapatba. Ennél kevesebb játéklehetőséget kapott a Mainzban szereplő Bódog Tamás, akit a 90. percben küldtek pályára. A mainziak sima 2-0-s győzelmet arattak a Hannover felett.

Angliában Király Gábor és Torghelle Sándor együttese, a Crystal Palace
1-0-ra legyőzte a Bajnokok Ligájában elődöntős Liverpoolt. Király végig védett, Torghelle viszont nem játszott. A Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion 4-0-s vereséget szenvedett idegenben a Middlesbrough-tól.

A spanyol bajnokságban a 2. helyen álló Real Madrid 0-1-ről fordított 2-1-re a Villarreal ellen. A hajrában elszabadultak az indulatok, a fővárosiak kilenc, a vendégek tíz emberrel fejezték be a találkozót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!