Hírek

2005.07.22. 00:00

A Csillagvirág titkai

A Jóban Rosszban sorozat stúdiójának üvegablakán, mint az iskolákban a táblán ott díszeleg az AKÁCIÓ szó. Még egy nap ugyanis, és kitör a nagy nyári szünet. Ám az utolsó nap is teljes gőzzel, reggeltől estig forognak a jelenetek.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] A forgatás szünetében egy kis dumcsi: Szorcsik Viktória és Lengyel Tamás
[/caption]Amíg a stúdióban a Csillagvirág klinikán Rozi születésnapját ünneplik a dokik és a nővérek, Gazdag Tibor megérkezik. Készülődik, néhány perc, és máris Dr. Pongrácz Péter, a főorvos áll előttünk. Először a sminkszobában veszik kezelésbe, majd megigazítják sűrű, őszülő haját. Amíg a jelenetére vár, még egyszer elolvassa a szövegét. Gazdag Tibor nem tagadja: fáradt, de hamarosan elutazik a családdal Görögországba, majd pedig Bükfürdőn pihennek. Szabadság után azonban elkezdi próbálni Pécsett a Macskafogó című színművet. Augusztusban pedig elindul ismét a Jóban Rosszban forgatása is.

Siménfalvy Ágota siet ki a stúdióból. Most néhány óra szabad ideje marad a délutáni felvételig. Bőven akad elintéznivalója. Ám előtte még megbeszéli a stylisttel, hogy a délutáni jelenetekben mit visel. A műtősruháját készítik elő és egy csinos nyári ruhát, amelyhez most kapott elegáns, kék körömcipőt. Poéngyilkosok lennénk, ha elárulnánk, mi történik a születésnapon a Csillagvirág klinikán. Majd szeptemberben a TV2 nézői is megtudják a titkot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!