Hírek

2005.07.16. 06:42

Elmarad vasárnap a Velencei-tó átúszása

Az időjárási előrejelzések nyomán vasárnapról július 30-ra halasztották a hatodik, hagyományos Velencei-tó-átúszó versenyt. Csak az időpont tolódik el, a körülmények változatlanok lesznek.

BAMA

Az ország egyik legjelentősebb nyílt vízi hosszú távú úszóversenyének távja 3,6 kilométer, a mezőny a gárdonyi Sport Beachen rajtol el, reggel 9 órától folyamatosan indítják majd a sportolókat. A cél Velence északi strandja, ahol minden sikeres teljesítő emblémás pólót és oklevelet kap fáradozása jutalmául. A szervezők ezúttal legalább négyezer mindenre elszánt úszóra számítanak. A rajt előtt minden egyes indulónak kötelező orvosi vizsgálaton kell átesnie, illetve be kell fizetnie az évek óta változatlan, ezerforintos nevezési díjat. Ez alól természetesen mentesülnek a fogyatékkal élők, illetve azok, akik korábbi átúszást tanúsító pólóban jelennek meg a gárdonyi strandon. Az úszófolyosót a táv teljes hosszában bóják szegélyezik, és motoros csónakok biztosítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!