Hírek

2005.07.06. 00:00

Hírsáv

BAMA

Lamperth: legyen rend a Fidesz-frakcióban!
Őszinte csalódás, hogy valós indok nélkül nem szavazta meg az ellenzék a katasztrófavédelmi törvényt – jelentette ki Lamperth Mónika belügyminiszter. A miniszter a fentiekkel kapcsolatban arra szólította fel Orbán Viktort, „tegyen rendet frakciójában”.

Még idén változtat az érettségin a tárca
Az érettségi biztonságosabb és sikeresebb lebonyolítása érdekében a szükséges mértékű jogszabályi változtatásokat még idén megteszi az Oktatási Minisztérium. A szaktárca szerint az érettségi több évtizede működő szervezési, lebonyolítási módjáról kiderült, hogy nem alkalmas megakadályozni a szándékos károkozást. Kijelentették: remélik, a tétellopások elkövetőinek személyére mielőbb fény derül.

Szijjártó: az állam rosszul, Gyurcsány cégei jól jártak
Az állam nagyon rosszul, Gyurcsány Ferenc cégei pedig nagyon jól jártak azzal, hogy a kormányfő vállalatainak birtokába állami ingatlanok kerültek – jelentette ki Szijjártó Péter. Csiha Judit, a Gyurcsány–Apró érdekkör gazdagodását vizsgáló bizottság szocialista alelnöke kijelentette: a vizsgálat közben a bizottsági elnök legfeljebb magánvéleményét ismertethette.

Nem szűnnek meg a csontritkuláscentrumok
Az egészségügyi tárca nem szünteti meg a csontritkulás-központokat – jelentette ki Rácz Jenő egészségügyi miniszter. A napokban megjelent sajtóhírekre reagálva a tárcavezető elmondta: a centrumokban dolgozó orvosok ezután is felírhatják a csontritkulás elleni gyógyszereket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!