Hírek

2005.07.14. 00:00

Most érdemes lakást vásárolni Londonban

Még nem tudni, milyen piaci viszonyok várhatók hét év múlva London keleti körzeteiben az olimpiai készülődés hevében. A szakértők is csak találgatnak.

V. G.

Abban egyetértenek: olcsóbbak nem lesznek a lakások, üzletet venni, bérelni sem lehet a mainál kedvezőbb árakon. A napjainkban is magas piaci árak akkorra a csillagos egekbe szökhetnek. London keleti végén, az olimpiai létesítményektől nem is olyan távol már most hatalmas építkezések zajlanak. A Docklands negyedben egymás után bújnak ki a földből az irodatornyok, a több száz lakásos apartmanházak. A brit, ír és holland fejlesztők éles versenyben vannak a minél jobb telkek megszerzéséért.

A 3 hálószobás házak forintban számolva most Kelet-Londonban átlagosan 60 millió forintba kerülnek. A kéthálósak 10 millió forinttal olcsóbbak átlagosan, és az 1 hálószobával rendelkezők 28 millió és 50 millió között mozognak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!