Hírek

2005.07.26. 00:00

Ösztöndíjas állások a fővárosban

V. G.

Közgazdász, pénzügyi, jogi, igazgatás- és humánszervezői végzettséggel alkalmazna ösztöndíjas jogviszonyban pályakezdőket a Fővárosi Munkaügyi Központ (FMK). Rajtuk kívül heti harmincórás munkára szociális munkást, szociálpolitikust, munkavállalási tanácsadót és programozó matematikusokat is felvennének. Az ösztöndíjasként foglalkoztatott önálló munkakörrel nem rendelkezik, de munkatapasztalatot szerez. Ennek egyéni programját a Fővárosi Munkaügyi Központ szakmai segítője határozza meg. Kilenc-tizenkét hónapra szólhat az együttműködés, ez idő alatt bruttó 90 ezer forintot fizet a fiataloknak az FMK.

Több hivatal is keres 30 évesnél fiatalabb ösztöndíjast. Az FMK-hoz hasonlóan augusztus 15-ig vár pályakezdőket a Fővárosi és Pest Megyei Nyugdíj-biztosítási Főigazgatóság. Elsősorban nemzeti és nemzetközi nyugdíjelbírálási,-nyilvántartási, valamint ellenőrzési szakterületekre keresnek ösztöndíjast, társadalombiztosítási szakirányú, államigazgatási főiskolai végzettségűt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!