Hírek

2005.07.19. 00:00

Stark Péter a Stoke Cityvel táborozik

A Ferencváros szakmai stábja mától egy bal oldali támadót tesztel. A 25 éves Borbély Csaba az elmúlt szezonban a román élvonalbeli Universitatea Craiova játékosa volt, de tavasszal kölcsönben Nagyváradon szerepelt.

Szabó Tamás

[caption id="" align="alignleft" width="191"] Stark Péter, a válogatott alapembere, egy angol klubnál próbál szerencsét
[/caption]A  játékos a hírek szerint remek fizikai adottságokkal rendelkezik, 182 cm magas és 73 kg. Borbély a háromcsatáros rendszerben balszélsőként, illetve bal oldali támadó középpályásként is bevethető. A tervek szerint a Ferencváros csütörtökön felkészülési mérkőzésen szerepel, a találkozón Borbély is pályára lép. Egy házzal arrébb, az MTK-nál a szombati, Szolnok elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a ZTE-től érkezett Selei András. A középpályás eddig kisebb sérüléssel bajlódott, s a rehabilitáció folytán egyetlen edzőmérkőzésen sem szerepelhetett. A szolnokiak ellen azonban már pályára küldhette őt Garami József vezetőedző. Újabb játékossal erősödött a bajnok Debrecen, a klub vezetői megegyeztek Szabó Ottóval. A megállapodás értelmében a szlovák védő-középpályás a következő évben kölcsönjátékosként szerepel Debrecenben. Szabót 2003 nyarán a Rapid Wientől igazolta le az MTK, amely 2006-ig rendelkezik a játékjogával. A Győr védőjét, Stark Pétert az angol Stoke City szeretné megszerezni. Stark úgy véli, jó esélye van arra, hogy a csapatnál folytassa pályafutását. Eddig csak egy edzőmeccset játszott a Stoke-kal, ma Németországba utazik, s csatlakozik a gárdához. Az ottani edzőmeccseken dőlhet el a sorsa. Az egyesület egy házzal a Premier League alatt szerepel, a következő szezonban szeretné kiharcolni a feljutást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!