Hírek

2006.10.11. 11:22

Csak a siker elfogadható

A magyar válogatott szerdán 19.15 órától Máltán Európa-bajnoki selejtezőn lép pályára. Eddig két vereséggel és egy győzelemmel szereplő csapatunk számára csak a győzelem elfogadható.

BAMA

A két csapat eddig nyolcszor találkozott egymással, a mérleg: hat magyar győzelem és két döntetlen. A gólarány 21–4 a magyarok javára. A tétmérkőzéseket tekintve hatszor csapott össze a két válogatott, s mindkét döntetlen az 1990-es világbajnokság selejtezőjében született. Legutóbb tavaly szeptemberben találkozott a két gárda, akkor a Szusza Ferenc Stadionban négygólos hazai sikernek örülhettek a magyar szurkolók, míg a szigetországban 2004 novemberében játszott utoljára egymás ellen a két válogatott, akkor 2–0-ra győztek a magyarok.

Bozsik Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a kedd délelőtti edzés után úgy döntött, Sowunmi Thomas nem tart a kerettel. A tréningen a szakvezető – csakúgy mint hétfőn – a támadásokat gyakoroltatta játékosaival. A magyarok ottani programjában egy szerda délelőtti edzés szerepel a mérkőzés előtt.

A Málta–Magyarország mérkőzésen kívül további 21 Európa-bajnoki selejtezőt játszanak szerdán. A magyarok csoportjában a szombaton Budapesten győztes törökök semleges pályán, Frankfurtban látják vendégül Moldovát, míg az Európa-bajnok görögök Boszniában vendégeskednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!