Hírek

2008.04.30. 09:47

Balfék rabló Kecskeméten

Zsákmány nélkül kényszerült menekülésre az az ismeretlen, aki fegyverrel próbált kirabolni egy kecskeméti irodát és egy pénzszállító autót

BAMA

Zsákmány nélkül kényszerült menekülésre az az ismeretlen, aki fegyverrel próbált kirabolni egy kecskeméti irodát és egy pénzszállító autót, amely azonban akkor még nem érkezett meg a helyszínre.

A szokatlanul ügyetlen rabló kedden délután fél kettő körül lépett be egy kft. irodájába a kiskunsági megyeszékhelyen. Először fegyverrel kezdte fenyegetni az ott dolgozó alkalmazottat és a páncélszekrény kulcsát követelte, majd célozgatni kezdett arra, hogy nemsokára érkezik a pénzszállító autó is, amivel ugyancsak tervei vannak. Hogy mik ezek a tervek, az már nem derült ki, időközben ugyanis belépett a helyiségbe egy másik munkatárs, akitől a támadó úgy megijedt, hogy üres kézzel menekült el a helyszínről. A rendőrség nyomozást indított a balfék rabló felkutatására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!