Hírek

2008.04.26. 10:25

Hímtagtolvajok garázdálkodnak Kinshasában

Hímvesszőlopás és -kicsinyítés okán vett őrizetbe a rendőrség 13 varázslógyanús személyt Kongóban - védelmük végett.

mti

A nyugat-afrikai országban már egy hete elterjedtek olyan híresztelések, melyek szerint hímtagtolvajok garázdálkodnak a 8 milliós fővárosban, Kinshasában. A helyi rádiókba többen betelefonáltak figyelmeztetőn, hogy elsősorban aranygyűrűt viselő taxiutasoktól kell óvakodni, mert ők puszta érintésükkel képesek teljesen eltüntetni hímvesszőket, de legalábbis megrövidíteni.

Nosza, lett olyan riadalom, hogy a rendőrségnek kellett közbelépnie: őrizetbe vett 13 pénisztolvajnak kikiáltott egyént, nehogy a lakosság meglincselje őket, ahogy Ghanában tíz éve történt. (Ott 12 gyanús személyt vert agyon a nép.) A rendőrök egy füst alatt bedutyiztak 14 "megrövidített" férfit is.

"Hajlamos lennék azt mondani, hogy valaki nagyot viccelt, ha nem szembesültem volna a vesszőhiányos panaszosokkal. Hiába bizonyítja be nekik az ember, hogy még mindig megvan mindenük, elég ha lepillantanak, akkor azzal állnak elő, hogy "jó, tényleg van ott valami, de kisebb, mint a régi", vagy azt mondják, impotensek lettek. Én meg győzködhetem őket, hogy ugyan honnan tudják, ha haza se mentek kipróbálni, működik-e" - mondta Kinshasa rendőrfőnöke. A 27 személyt - valamennyien férfiak voltak a "tolvajok" is - már kiengedték a fogdából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!