Hírek

2009.03.17. 14:29

Ibrahimovic a Barcelonában?

Az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződhet az olasz Internazionale svéd csatárcsillaga, Zlatan Ibrahimovic - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.

MTI

A lap értesülései szerint a támadó menedzsere, Mino Raiola már felvette a kapcsolatot a spanyol klubbal, ám Ibrahimovicnak 2013-ig érvényes szerződése van jelenlegi munkaadójánál.

Ennek megfelelően - a sportnapilap számításai szerint - a milánói együttes legalább 50 millió eurót kérhet a spanyoloktól, és akár még a kameruni Samuel Eto,o is átigazolhat az Interhez Ibrahimovicért cserébe.

A jelenleg évi 12 millió eurós fizetéssel rendelkező svéd sztár elégedetlenül nyilatkozott csapatáról a Bajnokok Ligája múlt szerdai nyolcaddöntőjében, a Manchester Unitedtől elszenvedett vereség után: "Sokkal jobban kellene játszanunk, ez a teljesítmény ugyanis megfelelő lehet a bajnokságban, de a BL-ben semmiképpen" - mondta Ibrahimovic.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!