Hírek

2009.04.10. 15:50

Csepeli kettős gyilkosság - még nem szabadulnak a gyanúsítottak

Maradnak előzetesben a kettős gyilkosság gyanúsítottjai Meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását - mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője pénteken.

BAMA

A bíróság június 7-ig hosszabbította meg a kényszerintézkedés idejét - tette hozzá.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában január 7-én megölték az iskola igazgatóját és helyettesét. A gyilkosság után a rendőrség két embert vett őrizetbe: a bűncselekmény során megsérült gondnokot és a tanintézmény gazdasági igazgatóját, Deme Gábort. Deme Gábor, a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának tagja volt, ám azóta lemondott tisztségéről.

Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta: az ügyben jelenleg nincs újabb fejlemény, kihallgatásokat folytatnak és szakértői véleményekre várnak a rendőrök.

Meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását - mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője pénteken. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!