Időjárás

nyaralóknak / 1 napja
Kellemesen hűvös reggel után szélcsendes, napos idő lesz ma, 28 és 33 fokos csúcshőmérsékletekkel. Északnyugaton lehet némi zápor és légmozgás. Az Adrián tartja magát a meleg.
nyaralóknak / 2 napja
Nyomtalanul eltűnt a hidegfront, reggel 13 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben majdhogynem kánikulára kell számítani 26 és 31 fokos csúcshőmérsékletekkel.
Hív a napsugár / 2 napja
Örülhetnek, akik éppen most akarnak pihenni, nyaralni, ragyogó idő és 30 fokos meleg lesz. 
nyaralóknak / 3 napja
Reggel a Tiszántúlon és északkeleten lehet még felhősödés, napközben egyre több helyen süt ki a nap. Reggel 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, napközben a 25 és 29 fok között.
nyaralóknak / 3 napja
Az ország felett borús az ég, nyugaton szakadozik fel csupán. Itt rövidebb ideig ki is süt a nap. A hőmérséklet 19 és 26 fok között alakul. Az Adrián néhány helyen felhős az ég, több fele süt a nap 30-35 fok mérhető. A tenger 24-28 fokos.
nyaralóknak / 4 napja
Az ország keleti felén első és másodfokú riasztás van érvényben a heves szél és esőzések miatt. Az Adrián is csökken a hőmérséklet.

Legolvasottabb

1
Összefogással enyhítenék a család gyászát
2
Autók ütköztek a 25-ös főúton
3
Két személyautó ütközött az egri Széchenyi úton
4
Megint beszakadt a szökőkút Egerben – Fotók
5
Életét vesztette egy kislány Kerecsenden
humanoid droid
Robot dirigál Andrea Bocellinek
hiányérzet nélkül / 11 perce
Befejezte a Barca korábbi kapusa
Víctor Valdés, az FC Barcelona korábbi világ- és Európa-bajnok válogatott kapusa karrierjét már nem a pályán, hanem a televíziózás világában folytatja tovább.
Gyász
,,Számunkra Te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok." Fájó szívvel emlékezünk ifj. Somogyi György szakgyógyszerészre halálának 10. évfordulóján. A gyászoló család
,,...Ha van isten az égben, S hogy van azt tudom ám! Úgy áldjon meg Téged Édes jó Anyám! (Dsida Jenő) Édesanyám! özv. Gerendai Árpádné halálának 1. évfordulóján örökké tartó szeretettel emlékezik lánya: Zsuzsi
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy PLÓSZ ISTVÁNNÉ életének 91. évében elhunyt. Temetése az egri Hatvani temetőben 2017. augusztus 18-án 10 órakor lesz. Előtte engesztelő gyászmise. A gyászoló család
Otthon / 1 órája
Színek párosítása a lakásban
eger / 1 órája
Ő az egyetlen kutya Egerben, akinek fényképes igazolványa van
Verebélyi Márta, verebelyi.marta@gmail.com
eger / 1 órája
Az összes szirénát ellenőrzik Egerben
kemény csörte lesz / 2 órája
Marko Nikolics: Az álom valóra váltható
sirok / 2 órája
Elfogták a siroki láncfűrészest
húsevők és növényevők között / 3 órája
Chilesaurus, a hiányzó elem