Ingatlanbazár

2022.04.09. 11:20

A hét ingatlana: 700 millióért bárki megveheti az Egervin kombinátot

Eger belvárosában juthat valaki hozzá az egykori Egervin borgazdasághoz. A fotók tanúsága alapján az üzem mára üresen áll. De vajon milyen funkciót fog betölteni a hatalmas ingatlan? És mikor...?

HEOL

"Eladásra kínáljuk Eger történelmi belvárosának szélén a volt Egervin borgazdasági kombinátot. A verőszalai pincesor elején elhelyezkedő borászat 5 hektáron, közel 7000 négyzetméteren 10 épülettel és a kiszolgáló egységgekkel, a hozzá tartozó 4,5 kilométer hosszú, 13621 négyzetméteres, 15 pinceágú rendszerrel rendelkezik, mely a belváros alá nyúlik. A terület előtt saját parkoló helyezkedik el. Első része, melyen az épületek nagyrésze található, betonozott, míg mellék részei füvesítve vannak. A területen borkombinátok, irodai épületek, palackozó, üzemi terület és hűtőház, továbbá az üzemek és a göngyölegek átvételére kialakított rész található. Az egybenyúló pinbcerendszer 15 pinceágból tevődik össze, melyek előtt vasajtó került beépítésre. A különböző pinceágak téglával vannak kirakva és megerősítve, a borok így vannak tételesen tárolva.[...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!