Ingatlanbazár

2022.10.08. 07:00

Élet 627 méter magasságban: egy 550 milliós szépség és Parádsasvár!

Tengerszintfeletti 627 méteren élhet hamarosan valaki - és akár számos szerette -, hiszen eladóvá vált Parádsasvár talán legszebb háza. A 477 nm-es ingatlan ára nem kevés, de hát ilyen helyen, ilyen ingatlanért ennyit kell fizetni.

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Mesésen újjávarázsolt erdészház a Mátra szívében mesés környezetben, páratlan elhelyezkedésű és adottságú, 1419 m2-es telken, 477 m2-es, háromszintes családi ház/nyaraló eladó. Az ingatlan a Mátra szívében, Kékestető, Mátraháza, Galyatető és Parádsasvár ölelésében található. Különleges, mesebeli hangulatát az adja, hogy erdővel körülvett, mindentől távol, mégis főúthoz közel fekszik, közvetlenül a hóhatár felett, 627 méter magasságban. Új tulajdonosa megtalálja mindazt a nyugalmat, csendet, békességet, természetközelséget, elcsendesedést, amit a városban nem. A ház szintjei: emelet, földszint, pince.

EMELET

A szinten 4 db 24 m2-es fürdőszobás, erkélyes szoba található, melyeknek minden helyisége ablakos. Köztük közlekedő van beépített szekrényekkel, a hatalmas eltolható ajtón keresztül, egy nagy méretű, fedett terasz fogad bennünket. A nappali részhez is saját erkély tartozik. A földszintet és az emeletet az átriummal stílusos, egyedi falépcső köti össze, a megfelelő világosságról felülvilágítók gondoskodnak.

FÖLDSZINT

Ezen a szinten 3 db fürdőszobás szoba, egy további szoba, kandallós nappali, étkező, konyha, kazánház/fürdőszoba, kamra, wc, előtér és közlekedő található. Belmagassága 2,64 méter. Az átriumos nappalinak varázslatos hangulatát a fatüzeléses kandalló adja. Ez a ház szíve, lelke! A nagy méretű konyhában beépített konyhabútor mosogatógéppel, konyhasziget grillapos gáztűzhellyel és sütővel, étkező és kandalló is helyet kapott. A bejárathoz és az étkezőhöz egy-egy nagy méretű tornác csatlakozik, ahol a vendégek kellemesen eltölthetik az időt egy-egy pohár bor, vagy kávé mellett. A hátsó tornácra az étkezőként funkcionáló, cserépkályhás, panorámás, téliesített, zárt verandáról lehet kijutni. Az őzeket, rókákat és mókusokat is megfigyelhetjük.

PINCE

3 db egymásba nyíló helyiséggel, aljzatbetonozott, teljesen vízmentes. Itt lehetőség van borospince, vagy wellness rész kialakítására, akár szaunával és élménymedencével. A földszint alapterülete 248 m2, az emeleté 210 m2, míg a pincéé 37 m2.

MELLÉKÉPÜLET

Dupla állásos garázs, fatároló, és 3 db "ól" található benne. Alapterülete 65 m2. Az eredeti ház az 1940-es években, mátrai kőből épült. A 2000-es évek elején újították fel az egészet, valamint akkor alakították ki a mai konyhát, emeletet és a melléképületet is. Az új részek ytong téglából épültek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!