Ingatlanajánló

2023.03.18. 07:00

A hét ingatlana: Bátorban élni álom, avagy luxus a fenyvesek alatt!

Csodálatos otthont kínálnak eladásra a településen!

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

A fenyvesek övezte tájon álló otthon nem csak környezetével, de beltereivel is kiemelkedik a helyi ingatlan kínálatban! Nézzen szét egy igéző, nyugalmat árasztó, 110 millióért kínált tágas házban!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Igazi Álomotthon Bátorban! Luxus a fenyvesek alatt! Legyen ÖN és CSALÁDJA az új tulajdonosa ennek a vadregényes környezetben elhelyezkedő, több generációs családi háznak! Egyszerre kínálja a természet nyújtotta harmóniát és az építészeti normáknak megfelelő életteret. Az év bármely napján, amikor kiül a teraszra reggeli kávéjával a kezében, a nyugalom szigetén érezheti magát az elvehetetlen panorámának és idilli környezetnek köszönhetően. Egertől csupán 10 perces autóútra, gyakori távolsági járattal jól megközelíthető, rendezett, festményre illő, völgyben fekvő kis településen várja új tulajdonosát ez a luxus színvonalú ingatlan. A falu utolsó, legszélső telkeként bejegyzett ingatlanhoz aszfaltozott úton juthatunk el, közvetlen szomszédságában hatalmas legelő, fenyveserdő öleli körül. Itt tényleg a tenyeréből etetheti az odalátogató őzeket, szarvasokat.

Az ingatlan tulajdonságai

- automata öntözőrendszer,
- fúrt kút (90m),
- merülő dézsa parajdi sóval feltöltve,
- fűthető medence (7,5m x 3,5),
- boros pince,
- elektromos redőnyök illetve szúnyoghálók a nappaliban,
- kerti tó óriás aranyhalakkal,
- napelem a házra felszerelve (3,5 kw),
- egyedileg kivitelezett kandalló [...]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!