Ingatlanbazár

2023.10.21. 06:53

A hét ingatlana: Mobilház rajongó? Akkor itt egy csodás lehetőség Önnek!

Ha feltöltődésre vágyik, akkor ez a mindössze 38 m2-es kis csoda 2 szobával, terasszal, klímával, felszerelt konyhával és fürdőszobával csak Önre vár. A hozzá tartozó terület pedig csak fokozza az ingatlan varázsát, mindössze 700 méterre a Tisza-tótól.

Heol.hu

Forrás: igatlanbazar.hu

“CSODÁLATOS MOBILHÁZAK A TISZA PARTJÁN!

Csodás lehetőség vár Tiszanánán, mindössze 700 m-re a Tisza tótól.

Eladó 1 készen álló, már a helyszínre telepített mobilház Dinnyésháton. A mindössze 38 m2-es kis csoda 2 szobával, terasszal, klímával, felszerelt konyhával és fürdőszobával várja új tulajdonosát.

Az ehhez tartozó terület pedig csak fokozza az ingatlan varázsát!

Itt minden adott ahhoz, hogy kiválóan nyaralhass, kikapcsolódhass, és távol lehess a város zajától.
A könnyűszerkezetes ház fémvázas és egy 30 cm vastag téglafalnak megfelelő szigetelt falazattal rendelkezik, így biztosítva a kellemes klímát akár a legforróbb nyári napokon is.

?? A kivitelező cég minőségre és elégedettségre törekszik, ezért büszkén vállalnak 10 ÉV GARANCIÁT minden házunkra!

A kulcsrakész házak árai már tartalmazzák a felszerelt konyhát, a fürdőszobát és a hőszivattyút hűtő-fűtő klímát is, így csak beköltözni kell, és élvezni az új otthon nyújtotta kényelmet.

?? A kis házak pontalapra telepíthetők, melyek építése egyszerűbb, gyorsabb és gazdaságosabb megoldást nyújtanak.

Ne habozzon, hogy élvezze a természet csodáit és egy igazán kellemes életet a Tiszánál! Vegyél részt ebben a fantasztikus lehetőségben.[...]

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!