Ingatlanbazár

2023.10.28. 06:55

A hét ingatlana: tökéletes ökoház autentikus stílusba csomagolva Bátorban

A tufa-kőből épült, minden részletében restaurált exkluzív parasztház láttán leesett az állunk. A szálanként kezelt Japán égetett padlón át, a nappali feletti rönkfa falazatú, szeletelt tölgyfa deszkával burkolt alvó-galérián keresztül, az öko-szaunáig itt minden egyes centimétert alaposan átgondoltak. Ha Ön is kíváncsi az ingatlanra, nézzen körül a képek között, érdemes!

Heol.hu

A ház belső terei különleges hangulatot árasztanak

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Heves megye, Bátor, 100 m2-es ház eladó.

Az ingatlan tufa-kőből épült, minden részletében restaurált, autentikus stílusban, öko - építőanyagok felhasználásával, 100% pára-diffúziós, egészséges páratartalmat biztosító exkluzív parasztház.

Teljesen új tetőszerkezetet és héjazatot kapott, tetősík-födém és aljzatszigeteléssel ellátva.

A teljes villanyhálózat, vízvezeték hálózat és csatorna-rendszer újra lett építve az épületben.

A 100 négyzetméteres lakótérben mindenhol egyedi, szálanként kezelt Japán égetett padló lett lerakva, mely ennek az eljárásnak köszönhetően 80-100 évre konzerválva lett.

A lakótérhez hozzá jön még egy beépített veranda, mely télen télikert, nyáron viszont nyitott és fedett teraszként is használható. A télikert japán agyagpadlóval burkolt, ami szintén hőszigetel és egészséges páratartalmat biztosít, valamint itt kapott helyet egy kézi készítésű agyagkemence is.

A nappali felett egy rönkfa falazatú, szeletelt tölgyfa deszkával burkolt alvó-galéria készült, külön tetőtéri ablakkal.

A bel térhez hozzátartozik egy szauna helyiség, melyben egy TEA tűzhely és egy erdei fenyőből és szalmásvályogból készült öko-szauna található, ami infra-szaunaként működik.

A fürdőszobában a kád fölötti zuhanyfal egy különleges vízlepergető öko-eljárással készült égetett fenyő deszkából.

A fűtést a két kandalló mellett a világ egyik leghatékonyabb hő leadója látja el, infra panelek vannak felszerelve termosztátokkal.

Az infra panelek hatékonysága abban rejlik, hogy nem közvetlenül a levegőt melegíti, hanem az emberi testet, a tárgyakat és a falakat.

Az ingatlanban nincs szükség légkondicionáló berendezésre, mert a szalmásvályoggal renovált kő falazat biztosítja a kellemes hűvös klímát.

A gázcsonk, megtalálható a telken belül, de ez az épület teljes mértékben az új tulajdonos megújuló energiaforrás lehetőségeit ajánlja fel az újonnan kiépített villamos hálózattal. A komplett új tetőszerkezet alkalmas napelem rendszerek fogadására.

A ház, akár teljes mértékben bútorozottan, exkluzív beltéri elemekkel (tölgyfapárkányok, erdei rönkfenyő beltéri ajtótokok, diófacsillárok, szeletelt diófa-állmennyezet stb.) eladó, minden kiegészítő benne foglaltatik az árban.

Kiváló ajánlat befektetőknek, de családoknak is egy kellemes életet biztosító lehetőség..[...]”

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!