Ingatlanbazár

2024.03.23. 06:55

A hét ingatlana: Imádja a luxust? Költözzön Egerbe!

Az ingatlanhoz jár az összes beépített és mobil bútor, így az új tulajdonosnak nincs más dolga, mint beköltözni ebbe a csodálatos luxusvillába. A házban komplett wellness részleg is van medencével. Ha éppen nem is akad 420 milliója a párna alatt, szerintünk érdemes kattintani a képekért, nézelődni igazán nem kerül semmibe!

Heol.hu

Forrás: Ingatlanbazar.hu

"[...]EGERBEN LUXUS VILLA ELADÓ!

Egerben, a Türk Frigyes utca végén, 3282 nm-es telken, 2002-ben épült 616 nm nettó hasznos alapterületű, D-Ny-i tájolású, alagsor, földszint + emelet szintmegosztású, 44 és 38 cm-es porotherm téglából, monolit vasbeton födémmel épült, kétrétegű hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt ház, 2 állásos garázzsal, komplett wellnessrésszel, medencével, összesen 235 nm teraszokkal, parkosított udvarral együtt eladó.

Gépészet:
fűtés: az ingatlan fűtését gázkazán vagy hőszivattyúk szolgálják ki, a hő leadását fan coil-ok, radiátorok és padlófűtés biztosítja
hűtés: klímákkal
szellőztetés: központi szellőzőrendszer+ páramentesítő

Helyiséglista:
pinceszint: 115 nm
alagsor: 500 nm
földszint lakóterület: 377 nm
tetőtér lakóterület: 181 nm
teraszok, erkélyek összesen: 105 nm

Extrák:
parkosított kert- filagóriával, riasztó, automata garázs illetve bejárati kapu, napkollektor a medencéhez és a használati melegvízhez, jakuzzi, klímák

Amennyiben megtekintené az ingatlant, vagy további részletek érdeklik, kérem, hogy keressen a megadott elérhetőségeim valamelyikén.

Ir. ár: 419 M Ft, mely tartalmazza az összes beépített és mobil bútort egyaránt.[...]"

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!