Kék hírek, bulvár

2007.09.08. 16:44

A Tisza-tónál ellenőriztek

Tizenegy szabálysértési feljelentést tettek, huszonegy személyt pedig helyszínen birságoltak meg a rendőrök az idegenforgalmi szezon vége előtt tartott bűnügyi és közbiztonsági akció során.

Sz. I.

Az érintettek zöme gyorshajtás, a közúti és a vízi járművek kifogásolható műszaki állapota, a forgalmi okmányok hiánya, illetve a számlaadás elmulasztása miatt vétett az előírások ellen – összegezte a Tisza északi partján lévő településeket érintő átfogó ellenőrzés tapasztalatait Sumi István r. százados. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság közrendvédelmi alosztályvezetője elmondta, a Poroszló, Sarud és Újlőrincfalva belterületén, valamint a 33-as úton, s a mellékutakon lezajlott akcióban a rendőrökkel együtt tevékenykedtek az APEH, a MAHOSZ, a megyei munkavédelem szakemberei, továbbá a poroszlói polgárőrség tagjai. A Tisza-hídnál létesített áteresztő pontnál a közúti járműveket és vezetőiket ellenőrizték, s szűrték ki a szabálysértőket. Kiterjedt az ellenőrzés a Tisza-tavon használt vízi járművekre és vezetőikre, valamint számos kempingre, kereskedelmi és vendéglátó egységre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!