Kék hírek, bulvár

2008.01.26. 12:01

A legvadabb verzió: helikopterrel rabolták el a 13 éves fiút

Azt követően, hogy a rendőrség nem árulta el, hogy a kedden eltűnt és szerdán megkerült balatoni kisfiú mit mond, hogyan került Verpelétre, utanánéztünk a községben terjedő szóbeszédeknek.

HEOL

Kormos Attila polgármester úgy tudja, hogy a faluban a legtöbben azt a változatot ismerik, ami arról szól, hogy barátjához ment el kedden R. M. 13 éves helybeli kisfiú.

Mások szerint a gyermeket elrabolták valakik. Erre utalhat az a tény, hogy az újonnan kapott teleszkópos kerékpár nem került meg. Egy ilyen járgányt nem veszít el csak úgy az ember - mondják. Az elrablásről szóló szóbeszédnek egyébként vannak egészen fantasztikus verziói is. Egyik ilyen terjedő változat szerint helikopterrel vitték el a fiút.

A vizsgálatot folytató rendőrség azt nem cáfolta, hogy nincs meg a járgány. Az elrablással kapcsolatosan pedig nem erősítették meg azon felvetésünket, hogy a fiú is ezzel a történettel állt volna elő. Marad tehát a hivatalos információ: sajátos történetet adott elő R. M., amelyet a hatóság ellenőriz.

Ezek is érdekelhetik