Kék hírek, bulvár

2008.01.27. 06:49

A véreskezű tévéseket Sipos Jenő VPOP szóvivő ellenőrizte

Hogy ne kelljen a vérengzést végignézni, inkább nem a hajnali „munkásjárattal”, hanem déltájban, saját járművel érkeztünk a farmra. A helyre, ahol már évek óta rendezi meg szokásos téli csapatépítő tréningjét a Gyöngyösi Városi Televízió, és immár az ennek égisze alatt működő gyöngyösi mozi.

s. p.

A mikrofon, kamera, vágóasztal és vetítőgép kezelésében jártas hölgyek és urak ezúttal a hurka- és kolbásztöltésben jeleskedtek, igaz, a korábbi évekhez mérten lankadó lelkesedéssel.

A házigazdáknak ez aligha okozott túlzott lelki sérülést, hiszen korábban már bebizonyosodott: a média képviselőivel a hentesasztal mellett inkább csak a létszám gyarapszik. Hogy a tespedés erőt ne vegyen a vadul activity-ző társaságon, egy kis mozgásos gyakorlatra is sor került. A legliberálisabb főnököt is meggondolatlan vágyakba kergető játék lényege az volt, hogy gályarabokként összekötözött lábbal kellett menetelni, s eközben egy kanálba helyezett tojást egyensúlyozni. A vesztes csapat „büntetése” egy kupicányi pálinka kötelező felhörpintése volt. A nedű eredetét a tréningek állandó meghívottja, Sipos Jenő, a VPOP szóvivője ellenőrizte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!