Kék hírek, bulvár

2008.10.27. 09:30

Vontatóval ütközött egy autós - tűzoltók mentették ki

A tűzoltóknak kellett kimenteniük autójából egy férfit, aki egy mezőgazdasági vontatóval ütközött össze tegnap este fél hat körül Tiszanána és Sarud között.

L. A.

A balesettel kapcsolatban Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta, hogy a személyautót vezető férfi Sarud felé tartott, ám az eddigi adatok szerint túl későn észlelte a neki szemből érkező mezőgazdasági vontatót, amely egy boronát is húzott maga után. Ennek ütközött neki autójával a férfi. A jármű oldala felszakadt, a férfit, aki könnyebben sérült, a tűzoltók mentették ki az autóból.
A hétvégén több szeméttűz is munkát adott megyénk tűzoltóinak. Még pénteken - nem sokkal éjfél előtt - az egri buszpályaudvar közelében elhelyezett szelektív hulladékgyűjtők közül kellett az egyik konténert eloltaniuk. Szombaton a gyöngyösi lánglovagokat hívták egy szeméttűzhöz, ma reggel pedig szintén őket riasztották Abasárra, ahol a szeméttelepen ütötték fel fejüket a lángok.
Tegnap délután egy visontai, bioüzemanyagot előállító gyárhoz vonultak a gyöngyösi tűzoltók, ahol az egyik gabonatároló silóban gyulladt meg a repce. A lánglovagok kiérkezéséig az üzem dolgozói eloltották a tüzet, ám a tűzoltók azért elvégezték a szükséges tennivalókat, hogy nehogy visszagyulladjon a repcemag - tájékoztatta a heol.hu-t a megyei katasztrófavédelem ügyeletese.

Ezek is érdekelhetik